Sider

mandag den 3. december 2012

Julekalender-inspiration

Beklager de manglende blog-updates. Vi har tilbragt de sidste to uger helt nede på den anden side af jorden i solskins- og safariland. Kæmpe oplevelse!!
Men nu tilbage i juleriet her i det danske køleskabsland. For søren, det er en forandring at gå 30 grader ned i varme... Men heldigvis kom sneen samtidig med vores hjemkomst. Det gør, at der føles lidt lyst herhjemme også.
Før vi tog afsted nåede jeg at forberede lidt julerier - nemlig ÆgteMandens skrabekalender, som du ser herunder. Den er lavet efter lækker inspiration fra Hos Frk Jensen - en ide jeg med det samme vidste, at jeg måtte gøre hende efter!
Så simpel og så herlig, det er da alletiders.  Her ser I nogle af de første datoer (ÆgteManden plejer nemlig ikke at kigge med her) fra før, at de blev ordnet med kvajeretter. Men for en sikkerheds skyld har jeg gemt de sidste datoer, så han ikke kan se, hvilken præmie han ender med måske at vinde... Indtil videre har den virket fint. Dog er det desværre ikke al kvaje-blækken, man kan fjerne, så det skal være klare farver, hvis billedet skal kunne ses tydeligt, når man har skrabet.

1 kommentar:

  1. Ej hvor fint altså og tak for linket. Har du brugt flydende kvajeblæk? Jeg har brugt sådan en på rulle ;O) Jeg håber der er en god gevinst i sigte for den kære mand ;O) Kram Betina

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover