Sider

tirsdag den 2. august 2011

Er Tekstillageret lukket?

To gange på den sidste måned har jeg forsøgt at besøge Stoflageret/stofudslag/Tekstillageret på Frederikssundvej 88 i København NV. Men begge gange er jeg blevet mødt med en lille seddel i døren, hvor der står
"LUKKET"
og intet andet.

I dag forsøgte jeg at finde en mailadresse til firmaet for at skrive, at jeg synes, det er for dårligt. Har man sommerferie, skriver man da datoen for, hvornår man er tilbage. Har man sygdom, så noterer man det kort - så kunderne kan forstå årsagen.
Her på deres hjemmeside er der heller ingen besked.
Og heller ingen mailadresse. Og da jeg forsøgte at ringe til de øvrige butikker (i Aalborg og Brønderslev) fik jeg besked om, at numrene var nedlagt.
Ved nogen, hvad der foregår?

3 kommentarer:

  1. Hej Dorthe, du skulle prøve at google " Bent Hulgaard" så får du svaret hvorfor tekstillageret er lukket... Drøn surt , for der er fame mange fede stoffer i den butik, jeg er også på "stof-rester" haha..god jul... Vh Helle.

    SvarSlet
  2. Så for søren! Sikken en historie Helle! Sjældent, at man oplever, at den slags stoffer, vi er på, også har relationer til prostituerede... ;) Tak for forklaringen, jeg havde jo mistanke om, at det var noget af den slags med konkurser og lignende. Bare sjovt, at kurator ikke har gjort noget for at informere eller for at sælge ud...

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover