Sider

onsdag den 23. marts 2016

En færdig flodhest - han skal hedde Viggo


Mød Viggo! Min nyeste, færdige flodhest. Er han ikke fin?
Jeg er helt og aldeles vild med de hæklede flodheste (og øvrige dyr) fra dygtige Asli. Men af en eller anden grund løb jeg død, da jeg havde fået hæklet delen til både Viggo og hans lillebror. For de endte begge med at ligge som samlesæt i næsten et år, før jeg forleden fik taget mig sammen til at montere Viggo. Dybt åndssvagt, for det er så dejligt, når det er gjort og man kan nyde det endelige resultat.
hæklet flodhest med spilledåse
Viggo her er lillebror - faktisk også i bogstaveligste forstand til Vivi, som jeg lavede for snart længe siden, da jeg var gravid. Begge søskende har den detalje, at de har en spilledåse i maven, så de kan give en hyggelig, lille melodi til deres ejer. En feature, som vi er meget glade for herhjemme.

hæklede flodheste med spilledåser
Når Viggo er blevet lillebror også i så tydelig forstand, skyldes det vist, at jeg har hæklet ham på pind 2,5 eller 3, mens storesøster Vivi er hæklet på pind 3 eller 3,5. Sjovt at se, at der bliver så tydelig forskel.

hæklede dyr med spilledåser
Her ses snoren til spilledåsen tydeligt. Asli har vist med sine seneste opskrifter lanceret en mere "haleagtig" løsning i stedet for min "tamponsnor"-løsning. Men jeg er nu godt tilfreds med, at den er lidt skjult mellem benene, da det mindsker risikoen for, at den hænger fast i noget, når flodhesten bliver transporteret rundt i børnearme.

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover