Sider

mandag den 30. september 2013

Tæppe!!

En længere pause har der været her på bloggen - men efter fire ugers massivt pres på arbejde og nu næsten to ugers afholdt ferie, er der kommet luft igen til at lege med. Stille på kreafronten har der ikke været, for der SKAL bare være tid til afslapning med strikketøjet, om det så kun er fem minutter ad gangen.
Først og fremmest skal vi lige have afsluttet et par hængepartier - nemlig ting, som jeg ikke har fået vist frem, men som faktisk blev færdig i sommer. De kommer de kommende dage; og vi starter her med rombetæppet, der heldigvis blev modtaget suverænt godt af min veninde, der midt i august blev den smukkeste brud!

Mønstret er fra Pescno, og til tæppet er der gået mere end 30 nøgler af Garnstudios Nepal. Det er godt, tykt, tæt - og varmt! Kanten er neonkoral fra Peruvian.

6 kommentarer:

 1. åh det er lækkert, men sikkert også et kæmpe arbejde. ..

  SvarSlet
 2. Nøj det er lækkert, gid man kunne hækle

  SvarSlet
 3. Nøøj, hvor er den blevet flot!!

  SvarSlet
 4. Hold nu fast det er flot! Wauw altså :) kan godt forstå det blev godt modtaget - meget fortjent ;)

  SvarSlet
 5. Det er godt nok blevet flot! Sikke et arbejde. Jeg kan godt forstå, at modtageren blev glad.

  SvarSlet
 6. Tusind tak alle sammen! Jeg var lige på besøg hos tæppet og dets ejerkvinde forleden, både for at hygge men også for at hæfte den sidste ende på kanten (havde ladet den være, så jeg nemt kunne skifte kanten, hvis den ikke faldt i hendes smag). Det så nu altså godt ud, som det lå på hendes sofa! ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover