Sider

søndag den 9. juni 2013

Blomstertælling og haverundfart

Rhodendroerne i vores have står på deres sidste, men straks er forstærkningen indkaldt og klar. Syrenerne dufter løs - og hylden er tæt på at springe ud og give den kamp til stregen. Åh, hvor jeg dog elsker den her årstid!
Netop derfor er mit blomstertæppe måske det perfekte projekt til sommeren. Det kan i sin nuværende form nemlig tages med alle steder. Og i går røg det da også med på "haverundfart" med en veninde. Først i min have, så i Fælledparken og til sidst i hendes. Ahhh, med sol, vin, hygge, samt blomster af både den ene og den anden slags...

For en måneds tid siden lavede jeg en status på tæppet. Dengang var der 252 - nu er der i hvert fald 100 mere. Det kunne være fedt, hvis jeg nåede omkring 500, før jeg efter planen skal samle det hele i sommerhuset i juli. Da jeg klumpet lagde det hele sammen forleden som på billedet ovenfor, synes jeg, at der mangler lidt mere spræl til at modstå de blålige toner. Så de farver er lagt i projekttasken til de kommende uger.


4 kommentarer:

 1. Hold da op et projekt. Men det blir super fedt!

  SvarSlet
 2. :-) Det er godt nok noget af et projekt. Men det ser meget godt ud.
  Jeg har siddet og læst på din blog lidt og synes den er rigtig hyggelig.
  fortsæt din gode stil så har du en ivrig læser her :-)

  SvarSlet
 3. Dit projekt tegner da bare til at blive superfedt, er imponeret over at du orker.....

  SvarSlet
 4. Tak alle sammen - og velkommen til Linda! Er glad for jeres kommentarer; indimellem bliver man lidt i tvivl om, hvorvidt det bare er en selv, der kan se det flotte i det hele. Men jeg tror nu altså, at det kan ende med at blive meget godt... ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover