Sider

onsdag den 28. maj 2014

I gang igen med hønseneSiden vores flytning for nu snart en måned siden, har jeg ikke ligget på den lade side på kreafronten - selv om jeg desværre har ligget en del. En uges sygemelding blev det til for lige at holde styr på den voksende mavse, men nu er jeg heldigvis frikendt og derfor også på højkant igen.
Heldigvis er siddetid og tv-tid også lig med kreatid herhjemme. Og et af ÆgteMandens store ønsker om udstyr til den kommende Lillemand er, at jeg laver et hønsestrik-tæppe magen til det, der blev færdigt til Fætter Alfred i april. For da han først så det færdigt, så nænnede han faktisk ikke at give det væk, før jeg lovede, at jeg ville lave et næsten magen til!
Helt magen til bliver det dog ikke - men her ser du de første mønstre, nemlig sol, krokodiller, hunde og biler. Det er super hyggeligt at være i gang at tegne med garn igen, så jeg klager på ingen måde over ÆgteMandens krav. Tværtimod!

4 kommentarer:

 1. Det bliver et skønt tæppe i glade farver, Laila

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt at han er så glad for dine kreative frembringelser- og så er det da et helt specielt og særligt tæppe den lille får- FLOT!

  SvarSlet
 3. Det bliver så flot. Jeg elsker hønsestrik!

  SvarSlet
 4. Ih, så fint, elsker krokkodillerne.

  - Anne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover