Sider

tirsdag den 21. juli 2015

Lækker sportstaske med piping og stjerner

Nu hvor jeg sidder og kigger på billederne af denne sportstaske, fortryder jeg faktisk, at jeg gav den væk ;)
hjemmesyet taskeNah, ikke helt dog. Men jeg burde snart lave en til mig selv. For kombinationen af stjernedemin og piping i kraftig pink er faktisk vildt fed, hvis jeg selv skal sige det.
Det syntes niecen på 11, som var den heldige modtager, heldigvis også. Og ifølge hende har tasken siden hendes fødselsdag været flittigt brugt til gymnastik og al den anden sport, hun så flittigt udøver.
Mønstret er fra Stof2000, hvor stoffet også engang er fundet som en rest. Tasken er nemt syet, synes jeg. Jeg lavede dog den klare fejl, at jeg troede, at jeg "hurtigt og nemt" kunne sy foeret fast i hånden på turen i bilen op til fødselsdagen. (ja, sådan er det desværre at være i vildt dårlig tid ind imellem).
Det kunne jeg så bare ikke! For det indlægsstof til tasker, der sørger for, at tasken er ret så kraftig og selv kan holde formen, er bare ikke super velegnet til lige at håndsy i. Så derfor tog det en mindre krig at lave det hele i hånden. Faktisk en god times tid til festen også. De øvrige gæster mente, at jeg var "åhh, så flittig". Jeg sad dog bare hele tiden med fornemmelsen af, at det var lidt pinligt sådan at komme anstigende med en halvfærdig gave....

3 kommentarer:

 1. Hvor er den fed! Kan godt forstå den er et hit :) og sjov historie med dig siddende i bil og til festen og sy - jeg kunne have endt på samme måde, og egentlig er det slet ikke så skidt at modtager ser hvor stort et arbejde det rent faktisk er "lige" at sy noget... jeg bliver tit spurgt "kan du ikke lige sy...." som om det kun tager fem min og det gør det jo bare sjældent :)

  SvarSlet
 2. Det er en super skøn taske - håber du laver en til dig selv :-)
  Åhhh, jeg kender det alt for godt - at være i sidste øjeblik... Flot at du klarede det :-)

  SvarSlet
 3. Den er skam også fin, og af skade bliver man klog. Du må i gang med en til dig selv også.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover