Sider

tirsdag den 22. april 2014

Hvad hjertet er fuldt af....

Hvad hjertet er fuldt af, løber munden over med - eller i mit tilfælde: hvad der ligger tæt på hjertet, må hænderne bruge tid på.
Derfor har jeg de sidste måneder haft dette hjertetæppe i hænderne i mange timer - for der ligger en lille skabning tæt på mit hjerte, og han skulle gerne kunne svøbes i noget blødt og rart, når han om tre måneders tid dukker frem.
Åh jo, ÆgteManden og jeg vi glæder os vildt til at møde ham! Og efter dette er blevet klart, føler jeg mig også en anelse mere parat.
Det er hæklet i bomuld i regnbuens farver, for jeg startede før jeg kendte kønnet. Og så har jeg altid været glad for regnbuens farvespil!! Bare se mit arbejde ude i højre side, som gik til ÆgteManden ved vores bryllup. Derfor var det passende, at LilleManden også skulle have et.
Mønstret er fra Busters Mors Verden - hun har i hvert fald lagt den danske oversættelse ud. Mit har en størrelse, så det passer til en barnevogn, men så der stadig er godt med tæppe til at pakke om barnet eller dynen. 
Vil du hækle et lignende hjertetæppe, så kan jeg klart anbefale, at du bruger klare farver. De svageste/mest dusede af mine farver ligner nemlig hjerter dårligst, da de går i et med den lyse baggrund.

12 kommentarer:

 1. STORT tillykke med den kommende begivenhed- og det er da bare dejlligt at bruge barselstiden på at lave et så fint tæppe med en masse kærlighedshjerter hæklet ind- og så er jeg sikker på at det når lille er blev stor sagtens kan bruges som legetæppe til bamse... så det kan følge ham rigtig langt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) Ja, det er rigtig dejligt at bruge de mange måneders ventetid på at forberede sig - jeg har også i den grad mange projekter på to-do-listen! :) Og god ide at bruge det bagefter som legetæppe!

   Slet
 2. Hvor dejligt med familieforøgelse og tæppet er så sødt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Det er helt perfekt med vejret om tre måneder - Og stort tillykke med jeres kommende barn, det bliver så skønt ;0)

  Jeg er så imponeret over den tålmodighed og kærlighed du ligger i dine projekter

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for roserne - vi glæder os meget til at møde ham den lille, når han er klar til at komme ud til os :)

   Slet
 4. Tillykke med Jeres kommende lille dreng :-) Hvor er det et smukt tæppe, farverne er skønne. Jeg har selv kigget langt efter det mønster et par gange - jeg synes det er så smukt :-)
  Flot arbejde :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for rosen Mette :)

   Slet
 5. Stort tillykke med den kommende familieforøgelse! Hvor er det bare et smukt tæppe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! du kan tro, vi glæder os :)

   Slet
 6. Dejligt tæppe! Med fine hjerter! Tillykke med maven, hvor dejligt med en lille dreng-har selv to... :-) og jeg går også ind for regbuens farver -uanset køn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Stine! Ja, det er dejligt, at drenge også må nyde regnbuen. Og ellers kan det være, at man skulle tage lidt et opgør med det farvetyranni. Læste engang, at lyserød faktisk tidligere blev regnet for end drengefarve, fordi den røde var så kraftig, at den ikke blev regnet for "blid nok" til pigerne. Så mon ikke det en dag også vender tilbage?

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover