Sider

mandag den 12. oktober 2015

Forsinket ta da : hæklede kurve - og start på Kids Month

Dette indlæg er et forsøg på at slå to fluer med et forsinket smæk. For jeg skylder en afslutning på To do ta da fra september - og jeg vil så gerne være med på Kids month over hos Lise!
Disse kan med rette gå begge steder. For de var et af mine største to do projekter. Og de blev faktisk også færdige i tide, selv om de først vises frem nu.
De hæklede kurve var samtidig tænkt som gave til svigerinden og hendes familie, der tidligere på året fik ny bopæl. Og her manglede der opbevaring - på børneværelset! Dermed rammer de faktisk perfekt ned i Kids Month, synes jeg.
hæklede kurve i zpaghettigarn
I alt er der tre kurve, men det er faktisk kun de to, der er fotograferet, for den sidste blev færdig aftenen før (typisk mig) og nåede ikke at blive foreviget, før vi skulle af sted næste morgen. Det holdt hårdt at få dem færdige, for Zpaghetti-garnet var faktisk lavet sådan, at det var strækbart på den forkerte led (altså ikke i længderetningen som sædvanligt). Og dermed blev de endnu hårdere at hækle, end det ellers er.
Alle kurverne er hæklet på pind 10, og de er varieret lidt i størrelse, fordi jeg har lavet forskellige antal omgange i bunden. Alle er de hæklet med en ekstra omgang øverst med kædemasker. Det giver faktisk en rigtig flot finish på kanten, synes jeg.
Nu håber jeg, at jeg kan nå at være mere med i Kids Month. Jeg har flere ting liggende - blandt andet noget fra To do ta da, som jeg stadig mangler at vise frem. Og så er håbet jo altid lysegrønt om, at der bliver tid til masser af krea her i oktober!
En del tid bruger jeg dog også i disse uger på at rydde ud og op.  Blandt andet inspireret af Enkel Hverdag-projektet, men også bare et generelt ønske om at få lidt færre ting. Mere om det en anden gang.

2 kommentarer:

  1. Opbevaring kan man vist aldrig få for meget af på børneværelser, og hvor er de flotte dine kurve :)

    SvarSlet
  2. Flot kurv. Har selv forsøgt for et par år siden, desværre er den aldrig blevet færdig.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover