Sider

søndag den 20. oktober 2013

Midt i løvfaldet, blomstrer min lille mark

Det er længe siden, jeg sidst har haft disse blomster fremme - men sådan er det gerne med mine større projekter. Der skal lidt pauser til ind imellem.
Men nu, her midt i løvfaldets smukke og brændende farver, er de kommet frem igen og min lille mark vokser sig stadigt mere og mere blomstrende.
Endnu mangler der stadig meget - og jeg bliver nok nødt til at tage en ekstra omgang med nål og tråd for at sikre, at hver enkelt blomst sidder fast. Men indtil da kan man jo godt nyde synet... 

6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare et fint blomstertæppe - glæder mig til at se det helt færdigt.
  Kender godt det med, at nogle projekter bliver så store, at man skal have en pause fra dem en gange i mellem, men så er det rart at tage en gammel ven frem igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pernille. Ja, det er rart at skifte lidt - pludselig forsvinder motivationen, men den dukker som regel op igen til de store projekter, synes jeg. Og ja, så er det netop som at se en gammel ven :)

   Slet
 2. Det blive så fint! Hvilket stof bruger du til baggrund? Mine blomster ligger stille for tiden, jeg har for mange andre projekter i gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette! Jeg bruger filt til baggrund. Stof2000 havde et stort stykke grønt filt beregnet til spillebords-underlag billigt til salg. Det er det, jeg syr det på.

   Slet
 3. Dejligt at se at du har det fremme igen- lidt af gangen er da helt okay :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt at have fremme igen! Starten gik for snart et år siden, så det kommer i "vente-kurven" en gang imellem, så der også er tid til lidt andet...

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover