Sider

søndag den 3. juni 2012

Over regnbuen til min elskede

Her er det så, det helt igennem kæmpe projekt, som jeg har arbejdet på siden august sidste år og som heldigvis nåede at blive færdigt til tiden. Jeg har glædet mig meget til at vise frem, for det har godt nok fyldt meget i min hverdag!!
Tæppet er 2,1 meter langt og 1,65 i bredden. Altså stort! Det hele er syet i hånden, bortset fra quiltningen, som jeg har betalt mig fra. Årsagen var, at det skulle være transportabelt arbejde, så jeg kunne udnytte mine daglige 2 x 45 minutters togture optimalt.
Der er 2200 firkanter i størrelse 4 x 4 cm. Dertil kommer antallet af stjerner.
Min kæreste, nu mand, nåede aldrig at opdage, hvad jeg havde gang i, så det blev heldigvis den overraskelse, jeg havde håbet.
I morgen kommer flere detaljer om processen i projektet.
regnbue tæppe patchwork

11 kommentarer:

 1. Wauw hvor er det flot. Og sikke et arbejde. Man kan da ikke andet end at blive glad for sådan et.;)

  SvarSlet
 2. hold da helt fest hvor er det altså bare flot det tæppe og sikken en arbejde må man sige.. er virkelig imponeret :-)

  SvarSlet
 3. wauw det er super flot. Og huld nu op et stort arbejde. Kan godt forstå du er glad for det færdige resultat det er virkeligt et flot tæppe og stort uha. Utroligt at du har kunnet gemme det for manden din, men fedt :)
  Tillykke med det flotte tæppe.

  SvarSlet
 4. Er du vild det er flot - WAAAAUW - Sikke et KÆÆÆÆMPE arbejde :) Totalt fedt du har formået at holde det helt hemmeligt for manden ;)

  Imponrende!!! :)

  Kh Karina

  SvarSlet
 5. Sikke en flot stykke arbejde du har fået lavet der - og super sejt du har kunne holde det hemmeligt for manden... det kan man da kalde en kærlighedsgave med alle de timer du har lagt i...

  SvarSlet
 6. Hallo, hvor er det bare helt fantastisk! Jeg er SÅÅÅ imponeret :-) Smukt, smukt, smukt! Kan godt forstå at manden blev glad :-)
  KH Bodil

  SvarSlet
 7. Hold op et arbejde! Det er virkelig flot håndværk :-)

  SvarSlet
 8. Wow hvor er det flot. Gid jeg havde den tålmodighed!

  SvarSlet
 9. Mange mange tak alle sammen! :-) Lige nu hygger jeg mig med resterne fra projektet - og en tæppe-lillebror er på vej...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover