Sider

fredag den 10. januar 2014

Vinger til en svane - julegave3


Tredje og sidste gave til den ene af mine fire yndlingsniecer var dette sæt svanevinger. Inspirationen kommer fra Marapytta, men den konkrete vejledning og mønstre fandt jeg på en amerikansk side, som jeg desværre har fået mistet i skyndingen.
Stofferne til vingerne er alt fra flere slags voksdug, blonder, satin, hulmønstret bomuld, almindelig bomuld, filt og sørme også tyl. Alt sammen med det formål at få så meget struktur og variation, at vingerne ser levende ud.


Her er de i ustrøget udgave; kort før de blev pakket sammen. Lyset er typisk decemberlys, men sådan er det jo desværre. Det tog en god lørdags tid a få dem lavet; først skulle der laves mønster til fjerene, derefter skulle der skæres og klippes en kæmpe stak og til sidst skulle de jo syes på. Dertil kom halskanten, som jeg har lavet velcro-lukning på, samt de små elastikker, der kan tages om hænderne, så vingerne kan bredes ud og svanen kan flyve.
Jeg har desværre ingen billeder, der kan vises på bloggen af svanen i "kød og blod", for jeg har ikke ok til at lægge den 4-årige niece online her på bloggen. Men jeg kan fortælle, at de vakte meget stor lykke, da de blev pakket ud lillejuleaften!!! Og da jeg mødte niecen igen anden juledag og spurgte til gavehøsten, så var vingerne det første, der blev nævnt. Se så er timerne ved symaskinen jo det hele værd :)

4 kommentarer:

 1. Hold da op sikken en flot gave, den er virkelig smuk.

  SvarSlet
 2. Sikke et arbejde. Den er virkelig flot!

  SvarSlet
 3. Virkelig flot - og sådan en god gave at give til en lille pige :-)
  Mvh
  Karin

  SvarSlet
 4. Mange tak alle tre :) Den blev heldigvis også virkelig godt modtaget. Og er vist også endda blevet brugt her til fastelavn.... ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover