Sider

søndag den 22. februar 2015

Stjernestøv undervejs


Den begynder at tage form, min stjernevrimmel. Modtageren er stadig hemmelig, så det er med let tilbageholdt åndedræt, at jeg viser frem. For tænk nu, hvis han læser med!
Selv om det føles, som om det går langsomt, så er jeg egentlig nået længere, end jeg havde turdet håbe på. Siden jeg startede i september (og viste frem første gang i november), så er det alligevel blevet til omkring 50 stjerner og flere er på vej. Samtidig har jeg nået at sætte rigtig mange af dem sammen.
patchwork stjerner heksagoner
Jeg har valgt, at der skal være hvide heksagoner ind mellem stjernerne af to årsager. Både for, at det skulle gå hurtigere (jeg har nemlig en klar deadline snart), selv om det med hastværk er noget mærkeligt noget at sige om patchwork, syet i hånden. Og så synes jeg, at det blev lidt for koncentreret, hvis der ikke var noget imellem de mange stjerner, sådan som jeg viste på fotoet her.
Som det ligger her på gulvet, kan man se sømrummet meget tydeligt på de hvide heksagoner. Det vil dog ikke ses, når der kommer foer ind mellem lagene.

6 kommentarer:

 1. Wauw! det bliver godt - jeg er vild med at du kommer de hvide imellem, udtrykket bliver så fint og let. Glæder mig til at se det færdige resultat - det kan kun blive fantastisk ;)

  SvarSlet
 2. WOW!!! Det giver mig jo nærmest lyst til at gå i gang, selvom det tydeligvis er et gigantisk projekt :) kh Pia

  SvarSlet
 3. Hej Dorte,
  Jeg har ladet mig inspirere af dit fine tæppe til og vil lave en hæklet udgave af det, nu er jeg så pt i gang med og udvikle en opskrift. I den anledning ville jeg så hører om jeg måtte låne dit billede af tæppet og vise frem på min blog og selvfølgelig linke tilbage til dig når jeg udgiver mit indlæg omkring hvor jeg fandt indpirationen til mit tæppe.

  Glæder mig til at høre fra dig.

  mvh
  KreaTrolden aka Ria-K.

  www.ria-kirstine.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hej Ria-K! Det lyder da rigtig fint og spændende :) du må gerne bruge billedet, det vil kun være herligt at inspirationen og ideerne kan gå videre. Det kan endda være, at eg selv kan hækle det, når du har en opskrift :) jeg har tidligere hæklet heksagontæppet, som har været meget populært i blogland. Og det var super sjovt af lave.

  SvarSlet
 5. Wauw hvor er det bare fint Dorte. Jeg er vild med stjernerne.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover