Sider

onsdag den 18. februar 2015

Trykknapper til savlesmæk og syhold


Et lidt uskarpt foto og en stor og tilfreds hilsen herfra. I aftes startede jeg nemlig på mit nye syhold - hurra for næsten tre timer hver tirsdag til at nørde uden afbrydelser!
Jeg starter lidt blødt med en elefanthue til LilleManden, som jeg håber at kunne vise frem snart. De første gange er der dog altid run på hos læreren, så jeg kom ikke så langt. Heldigvis havde jeg forberedt mig med at have lidt småting med, der skulle sættes knapper i og nåles sammen klar til syning, sådan at jeg ikke skulle sidde passivt hen.
Det betød, at disse to savlesmække blev færdige. De er syet for nogle uger siden efter den dygtige Laralils mønster og vejledning. I går fik jeg så taget min julegave i brug, nemlig mit trykknapsæt.
sy savlesmæk
Noget af det sværeste i går aftes var, da vi skulle fortælle, hvor langt vi er udi sykunsten. For jeg er jo ikke helt begynder efter at have syet i flere år. Men alt er jo aflært på nettet og i bøger - og jeg er hele tiden nervøs for, om der er noget, jeg har overset, fordi jeg aldrig har fået det grundlæggende på plads. Nu glæder jeg mig meget til at kunne få ryggen fri og med sikkerhed sige, at jeg har fod på lidt af det.

2 kommentarer:

  1. Hvor er de fine :-) Det er super fedt med en tang til trykknapper. Jeg bruger også lystigt min. Og sikke skønt med sykursus. Det er guld med nogle timer til sig selv hver uge.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! Jeg er også glad for tangen, om end jeg lige skal vænne mig til at bruge den.... Sykurset er genialt! Tirsdagstimerne har været nærmest hellige for mig!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover