Sider

søndag den 9. oktober 2011

Slut på kaffetasken

Endnu en succes er i kassen - eller "wrapped up" er nok et mere passede udtryk, for det er jo formelt en candy wrapper bag.
Jeg havde fundet det gyldne foer for længe siden og lynlåsen har også ligget klar, til jeg fik taget mod til mig - og taget symaskinen frem på bordet.
I dag skulle det så være. Og det endda tidligt, før manden fik gutterne på besøg og jeg blev forvist til soveværelset.
 I soveværelset kan man sagtens hygge med krea - dog ikke symaskine. Så der var god tid til at lægge foer-tasken inden i de flettede kaffeposer og sikre sig, at den blev syet godt og præcist i. Det er ikke helt let, synes jeg. Men det lykkedes heldigvis.

 Sådan ser vidunderet så ud. Jeg er superglad for kombinationen af hvid, guld og brun på det hele :-)
Endnu har jeg ikke bestemt, om jeg selv skal bruge den om den skal i i butikken, eller om den skal gå til gave. Den har et par skønhedsfejl, meeeen nu må vi se...

Her ses fejlene. Især i bunden er der nogle led, der ikke sidder særlig godt. Dem er der heldigvis ikke så mange  af på den sølvfarvede chipspose-taske, der bliver færdig lige om lidt - og som jeg viser frem i morgen...

3 kommentarer:

 1. Wauw! jeg er så imponeret! Tænk sig, knofedt og kaffeposer kan tage sig så godt ud! Jeg ville ikke kunne sælge den, hvis det var mig!

  SvarSlet
 2. Jeg er altså vild med dine tasker :o) Jeg har ingen ide om, hvordan de laves, men fantastisk fed ide :o)
  Sådan en i chokoladepapir i mørkebrune farver, kunne jeg godt se hos mig -gg-

  SvarSlet
 3. Herhjemme hos mig hedder det ikke skønhedsfejl, men at tasken har sjæl.Jeg har lavet mange med sjæl ;)Jeg syntes nu du er sluppet godt fra den, farverne er også lige mig !

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover