Sider

tirsdag den 9. april 2013

Mens vi venter på foråret...

Mens solen skinner dejligt og gør sit bedste for at varme de sidste snemængder væk, så vi kan få forår, krokus og blomsterdække i stedet for isdække, har jeg hygget mig med blomster indendøre.
Derfor blev der holdt "mandtal" på mit lettere vanvittige blomsterprojekt.
262 hæklede blomster lå der i posen! :) Så et godt stykke vej er jeg kommet, siden jeg begyndte at hækle af mine rester i Muskat midt i november. Men der er også et godt stykke vej endnu, vurderer jeg. For selv om de fyldte godt, da de lå spredt ud på gulvet, så skal der en hel del flere til, før de fylder så stort et areal, som jeg gerne vil have tæppet til at dække. De skal jo sidde ret så tæt.
Farvespillet kan man dog allerede nu godt få en fornemmelse af, synes jeg. Jeg har dog masser af farver endnu at supplere op med.
Forleden fandt jeg dette tæppe hos en strikkebutik i Hillerød. Der er gået 1500(!!!) blomster til et tæppe på 1,2 meter i diameter. Om jeg når lige så langt, ved jeg ikke. Men indtil videre synes jeg, at blomsterne er et fremragende taskeprojekt af den slags, hvor jeg altid lige har en hæklenål og et nøgle garn med, til hvis der skulle være fem minutters tid at slå ihjel.
Her er min opskrift på blomsterne, hvis du selv vil prøve. Du behøver jo ikke at lave flere hundrede.... ;)

4 kommentarer:

 1. det bliver da bare et superfedt tæppe :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak Marion - det håber jeg virkelig, at du får ret i :-)

   Slet
 2. Jeg har stor respekt for dit kæmpe projekt. Jeg har selv gang i at hækle blomster efter en opskrift fra Drops Design. Men jeg nøjes med at lave en pude. For et er at hækle blomsterne, men de skal jo også syes på en baggrund bagefter...

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha ja, det er en god pointe Fru Larsen! Jeg har dog fra starten været fint indstillet på, at det er et "ved-siden-af"-projekt, der bare skal tage den tid, det nu tager og må skride fremad, når jeg har lyst til at lege med det. Så må vi se, om det bliver færdigt i år, eller om det kommer til at vare lige så længe, som mit sengetæppe-projekt (der var undervejs i fire år, men som jeg har elsket hele vejen!) :-) Glæder mig til at se din pude!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover