Sider

torsdag den 3. april 2014

Hun blev en lille undulat....

Når storesøster fik, så skal lillesøster da også have! Derfor kom der endnu en fugl til verden, dog i en lidt mindre version end den tidligere fra julen. Undulaten er også lavet med inspiration fra flittige Marapytta, og jeg har ligesom ved svanen sørget for at bruge mange forskellige typer af stoffer, sådan at den bliver så levende som mulig. Derfor er der både satin, bomuld, tyl, blondestof og også voksdug brugt til de forskellige lag.
Det er på ingen måde svært at lave disse fugle - det tager bare en del tid at få det hele klippet ud. I og med at denne kun var en "størrelse 2 år", så gik det dog noget hurtigere end med storesøsters - for det er jo især de store cirkler nederst på vingerne, der koster stof og tid.
Vingerne her nåede frem til lillesøsters fødselsdag i passende god tid til fastelavn i institutionen. Det betød, at moderen også nåede at lave tilbehøret, sådan at begge piger kunne være helt udklædt som fugle til årets tøndeslagning. Og mor bedyrer, at begge sæt vinger er i flittig brug hos de lyshårede piger - nærmest hver dag.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover