Sider

tirsdag den 4. november 2014

Pige-føljetont3 - Stald til My Little Pony


Mens der var god tid i sommer, prøvede jeg at forproducere lidt gaver til nogle af mine mange yndlingsniecer og -nevøer. Et af projekterne var denne stald til My Little Pony, syet til en fem-års fødselsdag i august, som jeg endte med at blive rigtig godt tilfreds med.
Vejledningen er fundet på denne blog, men jeg har ændret lidt hist og pist for at få stalden præcist, som jeg ville have den.
Vigtigst af alt var, at jeg i stedet for hendes forslag om plastik canvas, brugte 1 cm hobbyskum fra Stof2000. Bunden og siderne blev dermed forholdsvis bløde og også eftergivelige - men det var lettere at få fat på og var egentlig fint stabilt, synes jeg.
Derudover ændrede jeg en smule på målene - desværre er de gået tabt i mellemtiden.
Her et procesbillede: Staldens sider er syet og fyldt, før de blev syet sammen med resten af huset. I denne syning blev lukningen af huset i form af elastikkerne, der ses i toppen af billedet, sat fast. 
Efterfølgende blev der lagt fyld i hver enkelt "fag" af huset og syet en stikning, sådan at fagene blev faste og fyldet ikke rutsjer rundt. Så blev de faste sider i huset syet sammen - jeg gjorde det i hånden, da jeg ikke helt kunne greje, hvordan jeg ellers skulle få det pænt.
Til sidst manglede kun pynten samt knapperne, der skal udgøre lukningen. Jeg valgte ikke at putte for meget stads på, da jeg foretrak, at stalden også kan bruge til dukker eller andet godt, hvis Niecen skulle foretrække det.
Egentlig havde jeg tænkt, at ponyerne også skulle have noget tøj eller andet udstyr med - men overraskende nok var der faktisk ingen vejledninger, mønstre eller bare fotos af folk, der har syet tøj til deres My Little Pony! Det kom faktisk ret meget bag på mig, når man tænker på, hvor meget der ligger til Barbier, build a bear og andre dukker.1 kommentar:

  1. Hold nu op, hvor er den fin!!
    Hvis jeg lige havde al tid i verden, så skulle min datter da også lige have sådan et hus! Måske jeg kan nå det inden jul... ;-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover