Sider

onsdag den 9. september 2015

hård hækling - og gode øvelser

En af mine september- to do's er at hækle kurve i zpaghetti til gavebrug. Men det er altså et længerevarende projekt! Jeg har været i gang i over en måned, men fordi mine skuldre, albuer og håndled ikke kan klare særlig meget ad gangen, så går det bare langsomt med at få dem færdige.

hækling kurve zpaghetti
Har du også udfordringer med strik/hækling/syning, fordi du får ondt af de gentagne bevægelser og de samme stillinger i længere tid?
Her er nogle af de øvelser, som jeg virkelig synes gør en forskel, når jeg har fået hæklet lige lidt for længe og derfor får ondt i armene og skuldrene, hvilket ofte sætter sig til en gedigen hovedpine.
Jeg bruger især dem nummer 23, fordi den strækker bagsiden af mine skulderblade super godt. Men alle dem med arme og skuldre gør en god forskel! 


3 kommentarer:

  1. Uh ja zpagettigarn kan være en hård omgang. Jeg har engang i en regnfuld dansk sommerferie hakket luffer. Jeg fik en hakke-skade med voldsom ømhed i musklerne i højre underarm - og så måtte jeg få tiden til at gå med noget andet indtil det var gået over.

    SvarSlet
  2. Jeg kan godt mærke det, når jeg sidder lidt for længe over symaskinen...glemmer at tænke over min holdning, og det kan jeg godt fortryde bagefter nogle gange! Dog strikker og hækler jeg ikke, men uuuufff kan sagtens forestille mig at den slags repetition kan være ret hård for led og muskler! Pas godt på dig selv :-)))) Tror vi skal huske at tage pauser i vores daglige gøremål....uanset deres natur! Ikke desto mindre ser det altså meget spændende ud det, du har gang i :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover