Sider

mandag den 21. september 2015

Ta da: Endnu en af de varme


Jeg elsker efterår! Farverne, der bare er lidt mere klare. Følelsen af, at der er køligt, men at solen stadig bager i ansigtet. De mange æbler, blomster og andre afgrøder, der bugner i mine forældres have. Og læg så dertil, at jeg lige har haft fødselsdag og at vi netop har startet to ugers ferie. Ja, så nærmer september sig vist faktisk min favoritmåned ;)
De sidste uger har været ualmindelig hårde, så jeg er ikke ligefrem så langt med to do ta da, som jeg gerne ville være. Men kan se, at jeg bestemt ikke er den eneste, der har været ambitiøs her i blogland. Og nu har jeg jo ferie, så nu skal den have gas.
Endnu en ting er dog kommet af pindene. Nemlig denne vest, der er samme model, som den flaskegrønne, jeg viste forleden; nemlig non stop top fra strikkemekkaet Ravelry.
Denne er lige nummeret mindre, nemlig størrelse 3-4 år. Der er gået 47 gram lækker højlandsuld til den.
Jeg synes altid, at de ser så sjove og deforme ud, disse strikveste i rib. Men det er der jo en grund til - de kan jo strækkes helt vildt i omfang. Og selv om jeg har lavet en del efterhånden, har jeg altså stadig ikke vænnet mig til udtrykket. Denne er endnu en gave - jeg har nemlig lavet en byttehandel med min veninde om, at vi fik en hel masse tøj til vores dreng, som hendes dreng er vokset ud af. Og så strikker jeg et par veste til hendes dreng og pige som tak! Elsker den slags aftaler; det er ren bytte-bytte købmand, og jeg synes, det er skønt, når noget jeg kan lave med mine hænder, har en værdi for andre.

3 kommentarer:

  1. Hvor er den fin. Det er så fedt når ens kreationer bliver værdsat :-)

    SvarSlet
  2. Den ser da rigtig lækker ud og dejligt med en byttehandel, som begge parter glæder sig over ;-)

    SvarSlet
  3. Hvor er den fin og sikke en god byttehandel :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover