Sider

onsdag den 11. november 2015

To gaver, der ramte plet!

sy Batman-kappeNår man giver gaver til tre-årige er der ikke så meget tvivl om, om man rammer plet eller helt ved siden af skiven. Og lad mig bare sige det sådan: Der gik ikke mange sekunder, før de seneste to gavemodtagere var flyvende  af begejstring over disse her.
sy Batman-kappeTo styks Batman-kapper! Den sidste lavet, fordi jeg nu "lige alligevel var i gang". Og så er der altså ikke dobbelt op på tid på nummer to, tværtimod kan den produceres nærmest i en håndvending, når man alligevel har al udstyret fremme.
Derfor blev der ikke kun Batman-kappe til Jens, da han blev storebror. Også min venindes søn Johan fik en forleden. Bare fordi det er fedt at se glæden :)

Fakta:
Syet af lagenlærred med applikation. Sømmen forneden er lavet med en simpel rullesøm (så nemt og dejligt ikke at skulle måle og stryge for at lægge noget op, men bare at kunne køre derudaf på maskinen), og applikationen har jeg fundet ved at Google Batman-logoet og derefter printe. Til sidst er der sat en krave på og lidt velcro. Simpelt, men drøneffektivt for små superhelte-drømme.

3 kommentarer:

 1. De er SÅ FEDE! Tusind tak fordi du deler både idé og fremgangsmåde. Jeg tror, at jeg skal have en lavet til Bettefisen - er du da vimmer, de er for seje! :-)))))

  SvarSlet
 2. Hold da op de er seje, skal helt sikkert have lavet sådan en kappe til min søn.
  Han vil elske det :-D
  kh Sabrina

  SvarSlet
 3. Ej hvor er de seje Dorte!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover