Sider

fredag den 28. juni 2013

De heldige flette-folk

Først og fremmest tak for interessen for min store flette-udlodning. Det er dejligt at vide, at det, som jeg har samlet, kan bruges af andre.
Jeg har forsøgt at fordele, så alle får noget. De heldige er:
Pakke 1 - Helena
2 -
3 - Rysse og Ravnmann
4 - Mette
5 -
6 - Mette
7 - Mette
9  -
11 Rysse

Der er altså flere af tingene, der endnu ikke er råbt helle for. Fra nu af er det først til mølle, så ønsker du dig nummer 2, 5 eller 9 herfra, så send mig fluks en mail. Der er også stadig mulighed for at få del i nogle af de røde kaffeposer, der er foto af herunder. Jeg fandt nemlig lidt ekstra af dem (det er nummer 7).

For jer, der har meldt jer: Send en mail til mig på ds_dorte(snabela) hotmail. com med din adresse senest 10.juli. Hører jeg ikke fra dig inden da, så trækker jeg en anden. Årsagen er, at jeg prioriterer de læsere, der kommer forbi fast og derfor reagerer - og samtidig har jeg ikke tid til at støve alle deltagere og deres mails op selv.

3 kommentarer:

 1. Åhhhhh lækkert jeg modtager da meget gerne nogle af de sidste pakker. Mvh helena sender dig straks en mail.

  SvarSlet
 2. Er lige kommet hjem fra ferie og ser at jeg har været heldig. Har forsøgt at sende dig en mail, men den vil ikke godkende adressen. Jeg har udskiftet (snabela) med @.

  SvarSlet
 3. Hej Rysse! Beklager, at jeg først svarer nu. Min mail er ds_dorte (snabela) Hotmail.com
  Fejlen er formentlig, at stregen mellem ds og Dorte skal være nede ved linjen - altså en såkaldt underscore i stedet for en bindestreg.
  Giver det mening?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover