Sider

torsdag den 28. november 2013

Garntegneren
Egentlig er det et par uger siden, at Garntegner-projektet røg af pindene. Men det gik lige op for mig, at jeg slet ikke har fået vist det hele frem. Så here goes - mine mange tegninger. Siden jeg sidst viste frem, er der kommet biler, en bort og så de dansende kæder af mænd og damer. Og så er der jo så blevet lukket af.
Herunder kommer en hel stribe med alle billederne, hvor du kan se mønstrene lidt tættere på. De er fundet rundt om på nettet - blandt andre hos hende her - og derudover fundet via søgninger på hønsestrik. Selv om det nok ikke er foregået så meget i november, så synes jeg stadig, det kommer ind under Laralil's sy til din baby-måned, for det skal jo ende som et babytæppe - når jeg bare får taget mig mod til at klippe det op (GYS OG GRU!!!)4 kommentarer:

 1. Det er jo fantastisk - jeg er dybt imponeret. Er det bare sådan noget du finder på hen ad vejen, eller hvordan foregår hønsestrik? Der kan helt sikkert firtælles mange sjove historier udfra det tæppe :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg har fundet mønstre (de ligner lidt korsstingsmønstre) rundt omkring på nettet. Men selve vejledningen har jeg fundet på www.syenlap.dk, hvor der ligger en fin vejledning på selve teknikken. Se her: http://www.syenlap.dk/?p=1138
   Det var slet ikke så svært, som jeg havde troet. Man skal bare kunne strikke "fair isle", eller tofarvestrik. Prøv det, det er super sjovt at tegne på den måde :)

   Slet
 2. Hvor er det bare blevet flot :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Nu skal jeg bare lige turde at klippe det op!!!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover