Sider

søndag den 3. november 2013

Smilas - eller Silles kjole

Jeg deltager i Laralils Sy til din baby-måned - men har tilladt mig at tælle strik med også. For de seneste måneder har der været tryk på strikkepindene, så jeg har kunnet producere nok til alle de mange babyer, der kommer til verden i vennekredsen.
Denne blev færdig for nogle uger siden - og blev næsten med det samme givet til en lille Sille, der næsten lige var kommet til verden. Egentlig ret fint synes jeg. For mønstret, der er fra denne skønne bog med babystrik, hedder Smillas kjole. Jeg har haft bogen i brug næsten hele efteråret - der er simpelthen så mange skønne opskrifter.


Garnet er en rest Evilla eller Kauni, jeg havde liggende. Det passede lige. Rart at komme af med lidt. Jeg har jo et væddemål kørende med Søsterlil for tiden om at nedbringe garnlageret - men denne nåede lige at blive færdig inden, så den tæller ikke med (andet end som ekstra, nu frigjort plads i lejligheden).

3 kommentarer:

  1. Hvor er den fin. Jeg er også med i annas Sy til din baby, men har ligesom dig også valgt, at lave lidt andet til din baby. hvis du har lyst, kan du bl.a. Se mere om det på min blog;-)

    SvarSlet
  2. Den er meget smuk - heldige Sille og hendes forældre :-)

    SvarSlet
  3. Mange tak begge to. Jeg er også helt tosset med den - og derfor er den på pindene igen (selv om jeg virkelig ikke er tosset med, at der skal strikkes så meget vrang....) ;)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover