Sider

torsdag den 26. januar 2012

Nede i min egen kælder...

...Er der heldigvis ikke frikadeller at finde. Derimod var glæden stor, da jeg kort før jul fandt ud af, at en venlig og formentlig kreativt tænkende sjæl havde fundet sig en god, gammeldags rullemaskine - og tilmed sat den i vores vaskekælder til fri afbenyttelse!

Min mor havde også et stort skrummel af en rullemaskine stående, da jeg var helt lille. Den blev dog kun brugt en enkelt gang eller to om året, fordi det tog så lang tid at pakke den ud og ind. Men denne her står bare klar parat til start!
Pludselig er tanken om at vaske nyindkøbte stoffer helt anderledes overskudsagtig. For det tager altså bare ingen tid lige at køre sådan et par meter stof gennem rullemaskinen, når man sammenligner med, hvor lang tid det tager at stryge!
Jeg har nu brugt den et par gange, og det er altså bare skønt. Et stort plus til vores i forvejen dejlige andelsforening :-)
(og så har jeg ikke engang nået at kigge på det tekstilværksted, der efter sigende skulle være etableret i forrige weekend oppe under taget...)

4 kommentarer:

 1. Sådan en rulle minder mig altid om min morfar. Var ofte med ham i vaskekælderen da jeg var barn, hvor vi stod og rullede lagner og duge for at gøre min mormor glad ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg har lige ramt din blog, i min søgen efter "African flowers" har fået startet op men vil lige høre dig om du hækler blomsterne sammen efterhånden som du hækler yderste kant, eller hvordan griber man det lettest an´. Hilsen joan M.

  SvarSlet
 3. Bettina - det lyder som et super barndomsminde! Og kan godt forstå, at Mormor blev glad, lagnerne bliver nu altså pæne af at blive rullet en gang...
  Joan - Jeg ved ikke, om du kan se, hvordan jeg hækler dem sammen på mit nyeste indlæg (Fra i dag, den 1. februar). Jeg hækler først hele blomsten og kanten - og derefter laver jeg den hvide kant, som jeg så hækler sammen med de andre. Jeg overvejer en DIY i den nærmeste fremtid, hvis du er interesseret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak, jo du kan tro jeg er interesseret. Det ser ud som om du hækler en hel stak hvor du bare mangler den hvide kant. Og¨så går jeg ud fra at du har en "samle dag" hvor du hækler hvid og samler med det samme. Eller hva.... Hilsen joan M.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover