Sider

tirsdag den 10. januar 2012

Hæklet mad til kokken

Jeg har slet ikke fået vist årets - eller rettere - sidste års produktion af julegaver her fra matriklen. På et tidspunkt i december følte jeg, at der nærmest var gået julemandens værksted i den - og at jeg aldrig ville blive færdig!! Meeeen på forunderlig vis løste alting sig, og det blev jul. Dagens gave er en del af gaven til kærestens guddatter på to. Hun er meget glad for mad og skulle derfor naturligvis have udstyr til eget køkken...
En hel madkasse med indhold blev det til.
Ostemaden var et must.
Det samme var spegepølsen med agurkeskiver.
Så var der æggemaden med mayonnaise.
Det hele blev pakket ind i madpakkepapir og lagt i madkassen. En beslutning, der viste sig at være et hit, for Guddatter var helt vild med at pakke madder ind og pakke madder ud.
Inspirationen til alle disse skønne ting er kommet mange steder fra. Flere steder i blogland har jeg set lignende, men det er sjældent, der er opskrifter, så jeg har selv siddet og leget med det, til jeg syntes, det lignende godt nok.

2 kommentarer:

  1. Hvor er de herlige. Jeg har også lovet min svigerdatter at jeg vil hækle "madder" til lille Laura. :D

    SvarSlet
  2. TakGitte! Glæder mig til at se, hvad du får lavet - du kan godt glæde dig, det er faktisk rigtig hyggeligt at sidde med :-) (Mine medpassagerer havde dog tendens til at kigge lidt ekstra... ;-))

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover