Sider

onsdag den 18. juli 2012

Besværligt og dejligt - endnu en UFO færdig

Jamen altså! Hvor svært kan det dog være????
Lige netop det spurgte jeg mig selv om mange gange, da jeg søndag liiiige troede, at jeg i en håndevending kunne færdiggøre denne taske, som jeg for længe længe siden ville give min søster i julegave. (Men så kom en ordentlig omgang sygdom i vejen for projektet - og siden har den vansmægtet i halvfærdig tilstand på hylden.)
Men for søren da også. Jeg lavede nærmest fejl på samlebånd. Måtte pille op igen, da jeg først fik lagt foret i den forkerte vej. Derefter pille op igen, da jeg fik lavet løbegangen for smal. Og til sidst tog det mig næsten en halv time at få sat snoren i, fordi jeg ikke lige havde tænkt på, at jeg nok skulle have strøget syningerne til hver sin side!
Ak ja. Tumpede mig. Men færdig blev den. Den er langt fra så køn og skøn, som jeg gerne ville have den. Men hvor har jeg dog (forhåbentlig!!) lært meget til næste gang!
Broderiet er fundet i en genbrugs i København for snart længe siden.


Løbegangen gav mig ganske mange problemer.

Men det lykkedes da til sidst. Tasken er foret med hvid bomuldslærred.

Bagsiden er helt enkel. Trods de mange besværligheder er det langt fra sisdte gang, at jeg har lavet sådan en pose. Men der skal en del tilretninger og forbedringer til før næste forsøg.
Den lille UFO-mand er fløjet væk med endnu et projekt fra listen. Nu er der seks tilbage. Heriblandt et stort hæklet sjal samt en del foldeprojekter af kaffeposer.

1 kommentar:

  1. Jeg synes den er flot - det gamle broderi kommer rigtig til sin ret

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover