Sider

søndag den 6. januar 2013

Chokolade-lir

Kransekagen er efterhånden blevet en nytårstradition for mig at lave. Lige så meget som jeg hader den fabriksfremstillede kransekage for dens tørhed, elsker jeg den hjemmelavede for at være blød og "mushy" indeni. Vennerne, vi danser ind i nytåret med, har af samme grund ikke været de store tilhængere af kransekage - og derfor blev der af vane de første år heller ikke spist meget af den, jeg lavede. Derfor er det også blevet en tradition at lave chokolade-sager ved siden af.

I år kom inspirationen fra blogland - for ikke alene har bloggere en sød tand - vi deler også ud af lysten og lækkerierne :-)
Mums! Chokolade er godt, kiks er godt, lakrids er godt - og sammen er det overgodt! her er opskriften, men pas på ikke at lave større portioner, end din samvittighed tillader dig at spise.... ;-)


Lakridsmandlerne er ikke smukke på billeder, men mandler, hvid chokolade og lakridspulver er altså bare uimodståelig. Det smarte ved udseendet er, at man måske har en lidt større chance for at have dem for sig selv... Opskriften er fra denne lækre blog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover