Sider

tirsdag den 22. november 2011

Rumper til komedie

Her er, hvad jeg har hygget mig med i weekenden... Nissenumser! De er så sjove, så hyggelige og sørme også forholdsvis hurtige - lige noget for mig!
"Opskriften" har jeg fundet her i blogland (link følger til diy, jeg har det bare ikke lige i skrivende stund) - og heldigvis fandt jeg hurtigt nylonstrømper og vat frem fra gemmerne, så jeg kunne komme i gang med det samme.
Nu er der otte små syltetøjsglas fyldt med "syltede nissenummer" fra "1.klasses danske øko-rumpenisser". Med i glassene (som jeg fremviser en af de kommende dage, når de er helt færdige) er både kanel, stjerneanis og andre fine, pyntende krydderier. Glassene skal bruges som humørfyldt værtindegave til de mange december-arrangementer - ihh, hvor er jeg endda i god tid :-)

4 kommentarer:

 1. Rumperne er også altid et fast "produkt" når jeg skal have hjemmegjort med som værtindegave i julen. Folk elsker dem. Brugbare ? Næh, Søde jeps ;)

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine ( hvis man kan sige det om nisse-rumper).. Glæder mig til at se billeder af det "færdige produkt" :-)))

  SvarSlet
 3. Flet: Hvor længe har du kendt dem? Jeg er først stødt på dem her i blogland i år - men var helt overbevist med det samme om, at de bare ville bringe max lykke :-)
  Canika: Tak. Der mangler liiige nogle manila-mærker med forklaring og så en stofdækning på lågene, så skal jeg skal nok vise frem :-)

  SvarSlet
 4. Kik lige ind ↓
  http://handmadebyhenriette.blogspot.com/2011/11/tillykke.html

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover