Sider

torsdag den 10. november 2011

Taskestrimler i lange baner

Som jeg skrev i går, så havde jeg hele kaffepose-samlingen med i sommerhus. Det blev desværre bare ikke til nogen færdige tasker - for planen er, at de skal være forholdsvis store. Nu ligger de i stedet foldet fint i lange strimler og venter på, at kantinedamerne får samlet flere røde og brun/sorte poser sammen til mig :-)

Her den første og største samling af rene, røde poser, dog med små hvide indslag rundt omkring.  Klart dem, jeg havde flest af.

Den næste samling er lavet af de samme røde Merrild Professionel-poser, her har jeg bare samlet de, der har haft tekst og/eller streg på.
De brune poser her er jeg ret vild med - desværre er billedet lidt mørkt. Det er kakao-poser, flere steder med lidt guldskrift på det brun/sorte.
Jeg kunnne ikke lade være med at kigge de alternative muligheder for taskerne udseende. De kunne nemlig også være endt med disse udtryk, hvis jeg bare havde vendt leddene om. Hvad synes du? Er de øverste (her over denne tekst) eller de nederste (herunder) bedst? Der er i hvert fald markante forskelle, synes jeg:

2 kommentarer:

  1. Go´ ide med bordet. Her i huset bruger vi en sammenfoldet tommestok, fylder knap så meget som bordet og kan ved at klemme på enderne flyttes med rundt i hytten. der kan faktisk godt sidde en del i den. Fortsat go´ fornøjelse med folderiet og go´ weekend fra Joan M.

    SvarSlet
  2. Hej Joan. Det var da et rigtig godt tip. Det må prøves, næste gang jeg skal i gang med at folde :-) Tak!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover