Sider

onsdag den 14. september 2011

Havfruen er klar til at springe ud i det blå

Så er mit havfruesjal langt om længe færdigt. Og jeg må sige, at jeg er rigtig godt tilfreds med det og glæder mig til at tage det i brug, når efterårsstormene rusker og kulden kommer krybende. Det er ikke vildt stort i forhold til nogle af de øvrige sjaler, jeg har lavet, men det er virkelig dejlig varmt.

Opskriften er købt for en 20'er og jeg må sige, at jeg er dybt ærgerlig over, at nogen vil være bekendt at tage penge for sådan noget makværk. Jeg fattede intet af den - og måtte i stedet trække godt og grundigt på De hjælpsomme Rokkere, før jeg kom i gang. Her kunne jeg så også konstatere, at selv nogle af de meget erfarne damer derinde havde haft probemer - det var altså ikke kun mig, der var langsom...
Da jeg så først forstod de to rækker, der gentages, var selve sjalet slet ikke spor svært, synes jeg. Faktisk meget velegnet til "snakke-sjal" eller "tv-hækling", om man vil.
5 kommentarer:

 1. Wauw hvor er det bare smukt! Det har været et kæmpe arbejde. Men det har været dit arbejde værd...virkelig smukt!
  Lene

  SvarSlet
 2. Holy moly for et arbejde. Dybt imponeret. Synes det ligner noget der kræver tålmodighed - en ting jeg absolut ikke besidder :-). Glæder mig til at følge med på sidelinien fremover...

  Kh Bettina

  SvarSlet
 3. Hvor er det smukt... jeg er også i gang med sådan et havfruesjal... men med noget tykkere garn.... det næste må blive i sådan noget tyndt fint noget... :o)

  SvarSlet
 4. Tak for roserne, det er virkelig dejligt at høre! :-)
  Bettina - jeg synes ikke, at dette sjal har været så slem en prøve for min tålmodighed. Det var faktisk til at mærke, at der kom noget ud af det, når man hæklede. Og så er det pædagogisk smart, at man i starten hækler de små, korte rækker, så man føler, at der sker noget... ;-)
  Lotte - lyder spændende med det tykkere garn; jeg bliver altid så fascineret, når jeg ser, hvor forskelligt samme mønster kan virke med forskelligt garn. Har du lagt det på din blog?

  SvarSlet
 5. Ja det har jeg... altså det jeg har nået på det.... :o)skulle lige forstå det med de rækker først.... :o) så kan jeg klare mig de kolde vinteraftner (altså når det er færdigt ;o) ) og så må jeg lave et lige så tynt fint et som dit til de kølige sommeraftner... hvad er det for noget garn du har brugt... ?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover