Sider

tirsdag den 6. september 2011

Hvad man ikke skal gøre med vliesofix

Hmm, skulle lege med vliesofix for første gang i aftes. Super smart, at det kan klistre på begge sider, når man skal applikere noget på en bamse. Men det var så også det, der viste sig at være lidt farligt...

For selv om jeg syntes, at jeg var forsigtig og alting, så endte det alligevel med, at jeg fik klistret både strygejern og strygebrædt eftertrykkeligt ind i vliesofix'en! Det var jo små stykker stof, der skulle bruges, så jeg troede, at jeg bare kunne nøjes med at klistre små ting. Men varmen fra strygejernet aktiverede i stedet et stort stykke klister - og det endte så ud over det hele. Altså!

Men så lærte jeg da også det.... (håber jeg!)
Hvordan gør I, når I roder med det stads?
Blev lidt rasende på mig selv, så fik slet ikke taget fotos. Derfor bringes i stedet et ganske fint, ældre strygejern ;-)

2 kommentarer:

  1. Jeg følger lige med i svarene her! Jeg har nemlig det samme liggende herhjemme men er ikke kommet igang endnu da jeg er bange for at ende i det samme som dig. ;-)

    SvarSlet
  2. Hej Lea
    http://mangebaekke.blogspot.com/2011/09/selvflgelig-er-der-hjlp-pa-nettet-slut.html
    Har netop lavet et nyt blogindlæg med henvisning til, hvor der er hjælp at hente. Så skulle det være sikkert nok at forsøge sig :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover