Sider

lørdag den 7. juni 2014

Prinsessenederdele

Den ene tjeneste er et par gaver til den andens børn værd. Derfor fik et par af mine mange yndlingsniecer et par nederdele i gave forleden. Stoffet gik fra den bugnende stofbunke, der ligger derhjemme og venter på at blive brugt. Så dermed har jeg gjort et af de første indhug i lageret, hurra!
Stoffet er vist nok fra Stof2000, men fra sidste år. Det blev kombineret med en kraftigt pink rib og så en gul kant i skråbånd, sådan at det ikke blev aaaalt for lyserødt for moderen.
Mønstrene er fra Stof2000's Homemade, for når tingene skulle være en overraskelse, så er det jo svært at få målene på pigerne. De er i størrelse 3 og 6 år.

2 kommentarer:

 1. Hej Dorte! Hvor er de bare super fine - god idé med lidt gult forneden ;-) Er selv i gang med at tømme stoflageret og rydde (heftigt) op inde på syværelset, der desværre også har en tendens til at blive et slags 'aflastningsrum' for alt muligt ragelse.....argh!
  Tak fordi du kiggede forbi 'hos mig' :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre, at jeg ikke er den eneste, der er stofaholic :) Ved ikke helt, hvor meget indsatsen herhjemme batter - men håbet er jo lysegrønt!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover