Sider

søndag den 6. juli 2014

Hæklet uro med stjerner


Dette indlæg slår to fluer med ét smæk - det sætter nemlig et punktum for To do ta da-udfordringen fra juni og starter Boys Month for mit vedkommende her i juli. Uroen med stjerner var nemlig på to do listen - og den er beregnet til den Lillemand, hvis spark lige nu gør, at min mave danser sin egen lille hopsa her på sofaen. Om alt går vel, så dukker han frem om et par uger eller fire (det gør ikke noget, hvis han venter fire - jeg har så mange projekter, jeg gerne vil nå, før han kommer ud til os ;) )
Der er i alt 16 hæklede stjerner i uroen, og de har en tendens til at danse rigtig meget, fordi fiskesnørerne hænger tæt og den ene stjernes bevægelser derfor sætter andre i gang. Fordi det er en drengeuro, har jeg holdt den i blå og grønlige samt hvide/grå farver.
Opskriften på stjernerne er fra Filihunkat og den skulle være oprindelig være brugt til barnevognskæde ligesom hendes. Men stjernerne blev for store, syntes jeg og så blev det til en uro. Derefter var planen, at uroen skulle være "regnbuefarvet" - men jeg syntes, at de mange farver blev for voldsomme - og så endte det sådan her.
Endnu har jeg ikke bestemt, om den skal hænge over puslepladsen, over sengen eller et helt tredje sted - meeen mon ikke det kommer....

6 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover