Sider

lørdag den 12. juli 2014

BM: kan drenge også gå i bloomers?

.... Eller skal man hellere kalde dem for små shorts? Uanset hvad så har jeg i hvert fald syet to par i dag! Begge er de syet i stof fra lageret, nærmere bestemt nogle gamle dynebetræk fundet i genbrugs. 
De er syet i str. 60 - men jeg kan endnu ikke fremvise nogle med drengebarn i - for han dukker formentlig først op om et par uger. 
Egentlig var det slet ikke disse her, der stod øverst på projektlisten. Men ugens varme vejr (pyyyyyha det er varmt at være gravid!) gjorde, at jeg begyndte at tænke i sommerbeklædning også til familiens nye medlem.
Mønstret er fundet i Symagasinet juni 2011.

8 kommentarer:

 1. Hvor er de søde! Selvfølgelig kan en skøn dreng have bloomers på. Hvis du fx ser Disneys tegnefilm, "Lady og Vagabonden" (1955), vil du se en drengebaby i lyserødt tøj, og han ligger også i en vugge med lyserødt og blåt sengetøj - og blonder og lyserøde sløjfer på. Tidligere var lyserød (og lyseblå), blonder, sløjfer, flæser m.m. almindeligt på babytøj til børn af begge køn. Det er bare i dag, at mange voksne gør sig så mange tanker om, hvad der (ikke) er "piget", hvad der (ikke) er "drenget". Jeg synes, de små bloomers/shorts er supersøde. Held og lykke med det hele, når den lille dreng kommer til verden. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina! Ja, det er sjovt at tænke på, at rød i gamle dage var en udpræget drengefarve, fordi den var så stærk. Vildt, at den slags ting kan ændre sig så radikalt. Måske vi ser drenge i lyserødt igen om 30 år?

   Slet
 2. Ja klart :-D De er super søde. Og sikke en varme at være gravid i.... jeg husker det ikke som sjovt (jeg har to juli børn), hverken at være gravid eller amme i intens varme. Håber det bliver bedre nu hvor vejret er lidt mere til at være i, for varmefølsomme mennesker og gravide :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette! Nej, det har godt nok været hedt de sidste par uger. I det mindste er jeg på barsel og kan tage den maksimalt med ro. Alene tanken om at være på job kan få mig til at svede ;)

   Slet
 3. Hvor er de søde...

  Min babydreng ryger i hvert fald jævnligt i mors hjemmesyede bloomers - Det klæder sådan nogle lækre babyben synes jeg ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre! Jeg har også bestemt mig for at være ligeglad - og ellers kan vi jo altid bare kalde dem for shorts ;)

   Slet
 4. Selve ordet "bloomers" lyde rmåske lidt vel piget. Men derudover er det da også en rigtig drenge-ting. Vi kan jo kalde dem "ble-bukser" ;-) Kan dog godt høre, at det lyder knap så fikst...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er slet ikke dumt at kalde dem ble-bukser - eller minishorts! De har jo samme funktion :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover