Sider

fredag den 25. juli 2014

BM: På randen af terminen kom sengeranden til verdenGårsdagens projekt var at få lavet denne sengerand færdig og dermed kunne stryge endnu en ting fra før-fødsels to-do-listen. Det tog mere tid, end jeg lige havde forestillet mig, men der var jo også knap fire meter rand, der skulle konstrueres og sys.
Randen er syet af et dynebetræk, som længe har ligget på mit bugnende lager. Jeg ville gerne have mønsterborterne med Peter Plys på hele fronten og så bruge betrækkets bagside til den anden side. Det var dog en lidt besværlig løsning, fordi det betød, at det hele skulle skæres præcist til, så borterne ikke hoppede op og ned fra stykke til stykke.
Sengen er fra Ikea og er en, vi har fået forærende. Det er herligt - folk har virkelig givet os så meget, så kombineret med, at jeg har syet rigtig meget selv, har udskrivningerne til babyudstyr været yderst få.
Sengeranden her har kostet de omkring 25 kroner, jeg har givet til betrækket, lidt penge til pipingen samt omkring 100 kroner for skummet, som er 1 cm tykt og købt i Stof2000. Det er derefter delt, så det er 25 cm højt og har fået længden på 3,40 meter i alt.
Randen har fået en velcrolukning i den ene ende, en lidt besværlig løsning, da jeg ikke havde gennemtænkt den fra starten. Men det endte med at blive ok pænt og brugbart.

Til allersidst klippede jeg bånd fra pipingen til at sy på ydersiden i hånden, sådan at man kan binde sengeranden fast på tremmesengen.

3 kommentarer:

 1. Rigtig fin rand du har fået lavet - og ja, det er nemlig ikke så nemt igen, men skønt at du har fået den færdig og sengen nu er klar til bebs :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Christine :) Ja, det føles nemlig godt at have tingene parat!

   Slet
 2. Hvor er den bare blevet flot :-))) Puuha, ja, jeg var altså også selv noget overrasket over, hvor lang tid det tog mig at lave en sengerand til Bettefisen i sin tid.... Men tiden er godt givet ud!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover