Sider

onsdag den 23. juli 2014

BM: Mød Dario Kamp-Otto!

Sådan! Den mentale barriere over at skulle brodere øjne blev forceret i går aftes, mens ÆgteManden læste endnu et kapitel højt. Det er så hyggeligt - men mest hvis jeg har håndarbejde i hænderne. På den måde fik Dario Kamp-Otto sine øjne!
Han er godt og vel 30 cm lang og temmelig tung, så vores kommende LilleMand skal træne lidt, før han kan slæbe omkring med Otto.
Materialet er fleece, vendt så den knap så pelsede side vender udad. I starten var jeg lidt skeptisk over at bruge stof, der giver sig - men det var intet problem.

Mønstret er købt hos den fabelagtige Funkyfriendsfactory, som jeg stødte på for nylig. Absolut et besøg værd (men på eget ansvar)!! Hun har virkelig mange slags dyr, og de er meget flot udført. ÆgteManden, der er temmelig dyrekyndig, har i hvert fald godkendt detaljerne ved Dario, fordi de er meget naturtro. Se feks. ryggen, som buer rigtigt og ligesom de ægte næsehorn.
Samtidig er vejledningen til dyrene meget lette at følge, så selv om det er på engelsk og mønstret var nyt, var han overraskende hurtigt syet. Eneste hurdle var at brodere øjnene, som jeg altid udsætter lidt. Jeg får nemlig præstationsangst over, at de skal sidde helt rigtigt og være præcist ens. Her lykkedes det dog, så jeg godt synes, at jeg kan være dem bekendt.

Eneste ærgrelse jeg havde var, at han skulle fyldes fra toppen af ryggen, da det ind imellem kan være svært at få sådan en syning pæn i hånden. Det gik dog over al forventning, så Dario Kamp-Otto har startet livet uden mén eller ar af betydning.

7 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover