Sider

torsdag den 10. juli 2014

BM: pusleunderlag


Første, rigtige drengeprojekt herfra blev dette pusleunderlag, der kom ud af maskinen i forgårs aftes, mens tyskerne tævede livsglæden ud af de stakkels sejrsikre brasilianere. Åhh, det var skønt med lidt rigtig kvalitetstid med maskinen!
Underlaget er lavet af to lag voksdug og med et mellemlag af blød frotte, fundet i en genbrugs. Det hele stammer naturligvis fra mit bugnende lager, som jeg gør en ihærdig indsats for at nedbringe! Derefter har det fået en sort kant af skråbånd.
Mønstret er fundet i den spritnye bog Barsling, som jeg var så heldig at fange på biblioteket forleden.  Det smarte er, at det har en hoved- og haleside, fordi buerne er så forskellige.


Underlaget vejer og fylder næsten ingenting - og tanken er da også, at det skal ligge i den pusletaske, som jeg håber at nå at sy før fødslen, om LilleManden vil.

5 kommentarer:

 1. Hvor er den fin, og smart med de forskellige ender. Jeg glæder mig til at se tasken.

  SvarSlet
 2. Dejligt og farverigt. Praktisk lige det skal være og rart nok at man kan kende forskel på enderne :)

  SvarSlet
 3. Vildt smart med forskel på enderne - åh hvor har jeg mange gange stået og vendt og drejet mit taskeunderlag ;)

  Og så er jeg da bare vild med farverne, dejligt friske farver :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det er dejligt pusleunderlag - æblerne er så skønne med alle farverne :-) Og rigtig smart med forskellige ender (hvorfor har vi dog ikke selv tænkt på det... ligesom Karina Viki har jeg også vendt og drejet... det må være ammehjernen ;)

  SvarSlet
 5. Mange tak alle sammen! Og dejligt at høre, at det med forskel på enderne er en god funktion. Det er ikke mig, der har tænkt så smart, det er Barsling-forfatteren. Elsker, når der er nogle, der laver gode, simple løsninger på hverdagens små udfordringer :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Pin It button on image hover